Stagiaire HR gezocht — Ik Wil Groeien

Stagiaire HR gezocht

“If you want to have more, you have to become more.” - Jim Rohn

Vind je het leuk om contact te hebben met mensen en ben je een zelfstandige werker, maar hou je er ook van om in teamverband te werken? En…heb jij affiniteit met zelfontwikkeling? Dan hebben wij een leuke plek voor jou om te leren.

Wie zijn wij:

Ik Wil Groeien is een platform op het gebied van zelfontwikkeling. Vanuit onze kernwaarden humor, kwetsbaarheid, groei en inhoud houden we ons elke dag bezig met de zelfontwikkeling en persoonlijke groei van onze members en het aantrekken van nieuwe members. We bieden lessen aan, er is een content library, en het platform is een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en met elkaar kunnen sparren, want je groeit sneller als je dat met elkaar doet. En onze missie is om zelfontwikkeling net zo normaal te maken als sport en beweging!

Dit ga je doen en leren vanuit onze kernwaarden:
In de rol van HR Stagiaire ben je vraagbaak en aanspreekpunt op het gebied van alle HR gerelateerde vragen van jouw collega’s. Je studeert richting HRM en staat te popelen om dit in de praktijk te brengen. Je zorgt ervoor dat alle HR processen nauwkeurig verwerkt worden en denkt na over verbeterprojecten. Lijkt dit je wat? dit ga je concreet doen:

Wat verwachten we van je?

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je motivatie en je CV met foto naar info@ikwilgroeien.nl.