Live event: Leiderschap & Invloed - 26 februari in Almere

Leiderschap & Invloed

Ja, ik ben er bij!

Hamid Acharrab

Life & business coach

Echtgenoot en vader van drie. Als ondernemer heeft hij al 25 jaar ervaring in alle aspecten en uitdagingen van het ondernemerschap.

Naast coach op ons platform, coacht Hamid ook mensen op persoonlijk & business vlak en verzorgt hij sessies bij andere organisaties. Hij gaat het hebben over hoe je inspirerend kunt communiceren.

Marit Bouwmeester

Olympisch kampioen

Marit is een Olympisch kampioene als zeilster in de Laser radiaal-klasse. Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen. Ze won achtereenvolgens een zilveren medaille (2012), een gouden medaille (2016), bij de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo behaalde ze een bronzen medaille.

Marit gaat het hebben over wat er voor nodig is om een winnaars mentaliteit te ontwikkelen.

Wessel Berkman

Auteur, ondernemer & sales expert

Wessel is een veelgevraagd inspirerende spreker en sessie begeleider o.a. bij Nyenrode en seriële ondernemer. Hij heeft meer dan 150 artikelen over management geschreven en heeft meerdere boeken gepubliceerd over organisatieverbetering.

Geen theoretische verhalen maar in de praktijk bewezen oplossingen die je morgen kunt toepassen om te verbeteren. Wessel gaat het hebben over je dromen en ambities ontdekken en realiseren.

Rutney Sluis

Oprichter Sluis NLP instituut

Rutney is een persoon met het grote verlangen levens van mensen te verbeteren. Vanaf zijn 16e onderneemt hij fulltime en hij is nu werkzaam in zijn 3 ondernemingen waarmee hij impact maakt.

Hij heeft de afgelopen jaren meer dan 600 trainingen en lezingen verzorgt en daarmee live meer dan 50.000 mensen bereikt.

Rutney gaat het hebben over Mindset en hoe we onszelf beter kunnen beïnvloeden om een gelukkiger leven te hebben